23 Temmuz 2012 Pazartesi

Aşkların ve Aşıkların Genel Hikayesi



Başlarken herşey güzel gibidir. Gibi demek fazla, güzeldir. Çünkü birbirinizle ilgili pek çok şey bilmiyorsunuzdur. Bir çekimserlik söz konusudur. Sorgulamıyorsunuzdur. Hayalinde yarattığıni düşlediğin insan gibidir. En azından ona en yakın kişidir. Gözlerini kaçırırsın, konuşacak konu ararsın, onu dinlemeyi seversin. Ve ne yapıyorsanız yapın yüzünüzde hep bir tebessüm hakimdir. Her zaman öyle devam edecekmiş gibidir.Mesajda yazdığı tek kelime bile gün boyu mutluluk sebebiniz olur. Başka insanların varlığını unutursun. Hani teni, tenize yanlışıkla çarpsa bile o heyecana engel olamazsınız.

Zaman geçer..Elini tutar, sarılır, öper. O anlar aklına kazınır. Günlerce gözünün önünden gitmez. O anı her yaşadığında yeniden aşık olduğunu hissedersin.İlk sevgi sözcükleri söylenir. Birbirinize ait olduğunuz hissettirilir. Yanına gitmek için gün , saat ve hatta dakika sayarsın. Yanına gittikten sonra da saat ilerledikçe bir daha ki göreceğin günü hesap edersin.En önemlisi mutlusundur. Karşılıksız sevdaya düşenleri görür, şükredersin.Bu büyünün bozulmamasını istersin.

Durmaz günler, geçer gider.Hala aşıksınızdır.Ama sevgi sözcüklerini yerini yavaş yavaş sorulara bırakır. Sormaya korktuğun şeyler bile sorulur. Geçmişine inilir. Kıskançlıklar boy gösterir. Elbet verilecek cevaplardan da korkulur.Duymak istediklerini duymazsan araya bir süre duvar örülür. Kaygılar başlar. Bir şekilde karamsar günler yaşanır. Bu durumdan sıkılırsın. Eskiyi özleyip, eskiden de iyi olmaya çalışırsın, başarırsın da .

Daha sonra da başka bir kalp kırıklığı yaşanır.

Kalp kırılmaya meyillidir, insan da üzülmeye. Dikkat etmek gerekir. Etmezsen dağılırsın. Edersen ; toplanırsın, güçlenirsin. Kıymet bilinmelidir.


Unutmamalıdır ki seven bulabilirsin ama sadece bir kişiyi gerçekten sevebilirsin.



Yazan : Gamze Karaman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder